Nu besteld, morgen in huis!
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9,2
SolarlampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
webwinkelkleur
Daarom
SolarlampKoning
Lumen tabel
Lumen tabel
Kelvin tabel
Kevin tabel
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Solar wandlampen - tuinverlichting voor aan de wand

Ons assortiment solar verlichting wandlampen is uitgebreid en bevat voor ieder wat wils. De lampen zijn allemaal geschikt voor montage aan de muur, schutting en soms ook plafond.

Solar verlichting passend voor iedere tuin

Iedere tuin heeft zijn eigen stijl: modern en abstract of bijvoorbeeld meer een klassieke Engelse tuin of een natuurlijke tuin. Bij iedere stijl past weer een ander soort solar verlichting. Vandaar dat SolarlampKoning in het assortiment tuinlampen heeft opgenomen van diverse stijlen. Zo is er voor ieder wat wils!

Tuinlampen op zonne energie

Stelt u zich een mooie zonnige dag voor, een zwoele avond, afgesloten met een pikdonkere nacht. Hoe fijn is het om juist dan tuinlampen te hebben die vanzelf aan gaan én ook nog eens de kracht van de zon gebruikt voor de verlichting. Solar verlichting is ideaal, want de zon laadt een batterij of accu van de tuinlamp op, u hoeft helemaal niets te doen. Geen tijdschakelaar, geen kabels en u kunt lekker genieten van de avond.  

Solar wandlamp met schakelaar en/of sensoren

Bij SolarlampKoning vindt u een groot aanbod tuinverlichting waaronder heel veel wandlampen. Alle solar wandlampen zijn voorzien van een schemerschakelaar. Deze ingebouwde schemerschakelaar constateert de hoeveel licht in de omgeving van de buitenlamp. Wanneer het donkerder wordt, wordt de lamp desgewenst ingeschakeld. We schrijven hier desgewenst, want of de solar lamp daadwerkelijk gaat branden is afhankelijk van de instelling van de lamp. Er zijn namelijk wandlampen voorzien van bewegingssensor die alleen branden bij detectie van beweging. Ook zijn er solarlampen die de gehele nacht branden in soms instelbare lichtsterktes. Als laatste zijn er ook tuinlampen die volledig en 100% vrij zijn in alle mogelijkheden.


Voordelen van solar wandlampen

Solar wandlampen brengen diverse voordelen met zich mee. Doordat de wandlampen op zonne-energie werken, zijn ze op allerlei plaatsen toepasbaar. Zeker op plaatsen die normaliter moeilijk te bereiken zijn met de nodige elektriciteitskabels. Solar lampen hebben namelijk geen kabels nodig! Daarmee zijn solar wandlampen ook direct energiezuinig, goed voor het milieu én uw portemonnee. Naast alleen de eenmalige aanschaf van de solarlamp heeft u namelijk verder geen kosten aan stroomverbruik van deze wandlampen.

Hoe werkt solar tuinverlichting?

Solar buiten wandlampen kopen

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op nieuwe buitenverlichting dan zijn er een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden. We zetten er een aantal voor u op een rij:

 • Aansluiting: Solar wandlampen kunt u overal en altijd plaatsen, ongeacht of er stroomkabels aanwezig zijn. Ze hebben namelijk geen stroomkabels nodig, want ze werken juist op zonne-energie. Hoe handig!
 • Functie: Waarom wilt u wandverlichting kopen? Wilt u sfeerlicht of dient de lamp ook een functie? Zo kan een lamp de hele nacht branden, maar zijn er ook solar sensorlampen die extra fel branden bij detectie van beweging. De solar wandlamp kan voor diverse functies gebruikt worden.
 • Lichtopbrengst: Bij een impulsieve aankoop wordt vaak vergeten te kijken naar lichtopbrengst. Er zijn vele solar wandlampen in de markt met een zeer beperkte lichtopbrengst. Deze lampen zijn decoratief en sfeervol van aard. Maar wanneer u juist licht wilt hebben van de wandlamp (afhankelijk van de functie dus) heeft u een hogere lichtopbrengst nodig. Wij geven bij al onze solar wandlampen de lichtopbrengst in Lumen aan. Meer hierover leest u ook in onze blog "De driehoek: Lumen, Vermogen en brandtijd"
 • Kleur van het licht: Solarverlichting is samen met ledverlichting groot geworden door zwak blauw licht. Maar beide technologieën hebben zich verder ontwikkeld. Zo zijn er nu ook solar wandlampen te koop met warm witte (gelige) leds, helder witte leds en in beperkte mate de koud witte (bijna blauwe) leds.

Meer tuinlampen


+3173-7041102
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur