Nu besteld, morgen in huis
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
SolarlampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
SolarlampKoning
Lumen tabel
Lumen tabel
Kelvin tabel
Kevin tabel
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Specialistisch assortiment solar tuinverlichting

Bij de Solar Specials van SolarlampKoning ziet u vanzelf waarom wij een specialist zijn op het gebied van solar tuinverlichting. Diverse categorieën met solar lampen voor specifieke doeleinden, toepassingen en stijlen. 

Solarwandlamp als huisnummerverlichting

Solar buitenverlichting is modern

Solar buitenverlichting is een moderne manier van buiten verlichten. Het werkt namelijk op zonne energie en is daardoor niet alleen heel vriendelijk voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarnaast biedt solar buitenverlichting nog meer voordelen. Zo is het gemakkelijk te plaatsen, aangezien er geen draden aan te pas komen. Op deze manier kunt u ook de minder bereikbare plekken gemakkelijk verlichten. 

Moderne buitenverlichting is overigens niet alleen maar praktisch, maar kan ook erg sfeervol zijn. Helemaal van nu zijn bijvoorbeeld up en down lights, die de gemakken van moderne verlichting combineren met een sfeervolle en trendy manier van verlichten. Doordat er zowel naar boven als naar beneden verlicht wordt, ontstaat er een heel fraai lichteffect dat bijvoorbeeld de gevel van een huis of een schutting om kan toveren tot een ware blikvanger.

Buitenverlichting zonne energie

Op SolarlampKoning.nl vindt u altijd buitenverlichting op zonne energie passend bij uw stijl. En het mooie is dat het zoeken ook nog eens heel gemakkelijk is. Gebruik onze handige navigatie voor buitenverlichting en bekijk steeds alle buitenverlichting op zonne energie of kies direct voor een specifieke subcategorie verlichting. De solar buitenverlichting gevonden die u zoekt? Voeg het artikel dan gelijk toe aan het winkelwagentje, reken uw bestelling af en u heeft uw nieuwe buitenverlichting morgen in huis. Weg met het duister!

Solar buitenverlichting met los zonnepaneel

Altijd zon nodig?

Wie denkt dat altijd de zon moet schijnen om profijt te hebben van zonne-energie heeft het verkeerd. Buitenverlichting op zonne energie werkt namelijk al op gewoon daglicht. Dit betekent dat de zon niet hoeft te schijnen om licht voor energie op te vangen. Het solarpaneel is verantwoordelijk voor het opvangen van (zon)licht. Hier wordt het licht omgezet in energie. Deze energie wordt opgeslagen in een accu of batterij. Als het donker wordt, gaat de buitenverlichting automatisch branden dankzij de ingebouwde schemerschakelaar.

Meer buitenverlichting

+3173-7041102
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur