Nu besteld, morgen in huis!
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9,2
SolarlampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
webwinkelkleur
Daarom
SolarlampKoning
Lumen tabel
Lumen tabel
Kelvin tabel
Kevin tabel
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Solar informatie

Tuinverlichting op zonne-energie

18-08-23
Door: Lisa Disco

Ons gevarieerde assortiment omvat diverse lampen op zonne-energie, waaronder lampen met bewegingssensoren en instelbare lichtstanden, en ze zijn eenvoudig te installeren zonder gedoe met kabels.

Na hoeveel tijd is een solar lamp opgeladen?

19-08-22

Een veelgestelde vraag bij solar lampen is de duur van het opladen. Een solar lamp opladen gebeurd overdag. Solar lampen laden op door zonlicht om te zetten in stroom en op te slaan. Zodra het donker wordt schakelt de lamp automatisch aan door de ingebouwde schemersensor. Maar hoe lang moet u een solar lamp opladen om het maximale eruit te halen? In dit artikel vertellen wij u alles over de werking van de solar lamp en geven we u tips over het optimaal opladen.

Draadloze buitenverlichting met solarlampen

19-08-22

Bij het plaatsen van buitenverlichting komt het vaak voor dat u geen stroompunten heeft op de plekken waar u de lampen wilt plaatsen. Hierin zou een buitenlamp zonder stroom een perfecte uitkomst zijn. Geen kabels meer ingraven of met kabelgoten in de weer. In 2 stappen plaatst u eenvoudig de draadloze buitenverlichting. U bevestigt de lamp op de gewenste plek en zorgt dat het zonnepaneel voldoende zon opvangt om de lamp volledig op te laden.

Halloween knutselen met solar LED kaarsen

19-08-22

Zijn uw kinderen ook bezig met halloween, en lijkt het u leuk om eens wat halloween tuindecoratie aan te brengen? Wij bieden u op deze pagina een knutselidee voor het maken van een kaars met druipend kaarsvet. Dit doet u met onze solar LED theelichtjes ‘Tea’s’. De tea’s zijn LED kaarsen op zonne energie met een bewegend vlameffect. Ze gaan door hun schemersensor automatisch branden wanneer het donker wordt.

De driehoek: Lumen, Vermogen en brandtijd

19-08-22

De lichtopbrengst wordt aangeduid in lumen. Bekender is de maatduiding wattage. In onze blog geven wij een vergelijking van beide waarden. Ook de rol van het aantal lumen met betrekking tot de brandduur en het bijbehorende vermogen van de batterij spelen een rol.

Solarlampen gebruiken in de schaduw

19-08-22

Solarlampen werken het beste als ze in direct zonlicht worden gebruikt. Toch zijn er een aantal mogelijkheden om toch gebruik te kunnen maken van solarverlichting in een tuin met veel schaduw. Enkele tips in deze blog!

Wat is LED verlichting op zonne-energie of solarverlichting?

19-08-22

Solar is een synoniem voor zon. Solarverlichting staat letterlijk voor zonverlichting. Praktisch vertaald hebben we het over verlichting op zonne-energie. Hiermee bedoelen we verlichting die enkel en alleen gevoed wordt door de zon, dus zonder dat er een extra stroom benodigd is.

Wat zijn de verschillende LED types?

19-08-22

Solar verlichting wordt volledig uitgevoerd als LED verlichting, maar wat is LED en is er onderscheid tussen verschillende LED soorten? In deze blog nemen wij u mee in de techniek achter de leds.

Waterdichte LED tuinverlichting

19-08-22

Waterdichte buitenlampen, bestaan ze eigenlijk wel? Vaak bedoelen we gewoonweg spatwaterdicht. Logisch, want niemand hangt een solar buitenlamp onder water op. Water en elektriciteit gaan niet goed samen, maar toch moet de buitenverlichting tegen ons weer kunnen.

+3173-7041102
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur