Nu besteld, morgen in huis
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
SolarlampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
SolarlampKoning
Lumen tabel
Lumen tabel
Kelvin tabel
Kevin tabel
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Solar buitenlamp acties & kortingen

Buitenlampen op zonne energie

Het grote voordeel van buitenlampen op zonne energie: U hoeft geen elektriciteitskabels aan te leggen voor de buitenlampen. Dit scheelt u niet alleen een heleboel tijd, maar ook geld van de bekabeling. Daarnaast bieden buitenlampen op zonne energie u ook veel gemak, het is immers mogelijk de buitenverlichting op vele plaatsen gebruiken, ook daar waar u met elektriciteitsbedrading niet zou kunnen komen. Plaats een solar buitenlamp natuurlijk wel op een plek waar zoveel mogelijk zonlicht komt.

Voordelen van Zonne energie

Zonne energie is vriendelijk voor de portemonnee, want het bespaart toch weer kosten op de energierekening. U doet iets goeds voor het milieu, want met het gebruik van zonne energie draagt u bij aan de vermindering van CO2 uitstoot. U hoeft niet na te denken over het aan- en uitschakelen: De meeste solar buitenlampen gaan vanzelf branden als het donker wordt en schakelen weer automatisch uit bij het eerste daglicht of wanneer de batterij leeg is. Alleen enkele decoratieve tafellampen dient u handmatig aan te zetten met een schakelaar op de LED lamp.

Werking Solar LED buitenlamp

Hoe werkt een buitenlamp op zonne energie

Een solar buitenlamp werkt op zonne energie. Zonlicht wordt verzameld met het solarpaneel en opgeslagen in een oplaadbare batterij. Hoe meer en feller het zonlicht, des te voller de batterij. Buitenlampen kunnen tegenwoordig op zonne energie werken vanwege de opkomst van LED verlichting. LED buitenlampen zijn vele malen energiezuiniger dan buitenlampen die werken met halogeen- of gloei- of spaarlampen. Solarlampen werken op basis van LED. Door het energiezuinige karakter van de LED kunnen de lampen uitstekend werken op zonne energie. Een laag verbruik vraagt immers een minder zware accu in de buitenlamp.

De Solar webshop voor acties & outlet

Solar lampen zijn in diverse winkels en webshops te koop, maar alleen bij SolarlampKoning treft u een volledig en uitgebreid assortiment aan. In onze solar webshop kunt u bijna alle solar buitenlampen vinden die er in de markt te koop zijn. De webshop maakt bestellen eenvoudig en bij vragen staan wij u graag te woord. Regelmatig hebben wij diverse leuke acties of ruimen wij onze solar lampen op in de outlet.

Naast deze webshop hebben wij meer webshops en is het ook mogelijk om solar buitenlampen te komen bekijken in onze showroom. Wij zijn vooral gericht op de verkoop via onze webshop en zijn wij geen fysieke winkel. Wilt u langskomen, maak dan even vrijblijvend een afspraak.

Andere interessante buitenverlichting in onze webshop

+3173-7041102
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur