U bent hier:

Solar schijnwerpers en bouwlampen

Het LED schijnwerpers op zonne-energie assortiment bestaat uit onze meest krachtige solar bouwlampen en verstralers. Deze solar lampen worden vooral gebruikt als opritverlichting, beveiligingslampen of om grote oppervlakten te verlichten op een duurzame manier. 

  •  Solar schijnwerpers en bouwlampen
  • Met los of vast zonnepaneel
  • Functionele solarlampen met veel instelmogelijkheden
  • Voorzien van solarpaneel en aangedreven door zonne-energie

Solar breedstralers en bouwlampen

Onze schijnwerpers maken gebruik van een zonnepaneel met een hoog rendement. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, kan de accu van een zonnepaneel ook met gewoon daglicht worden opgeladen, zonder dat er felle zon schijnt. Sowieso beschikken onze solar schijnwerpers over krachtige zonnepanelen die zorgen voor een optimale benutting van de aanwezige batterij waar alle zonne-energie in opgeslagen wordt. De meeste modellen beschikken ook nog eens over een sterke Lithium batterij die vele malen opnieuw opgeladen kunnen worden zonder aan capaciteit in te boeten.

Solar bouwlampen op zonne-energie

Schijnwerpers zijn er in vele verschillende uitvoeringen, waaronder solar bouwlampen. Deze krachtpatsers hebben vooral een functioneel doel: in korte tijd heel veel licht geven. Van oudsher werden deze schijnwerpers dan ook voorzien van energieverslindende halogeen lichtbronnen van 300 en 500 Watt. Inmiddels is de lichtbron van halogeen overgegaan naar LED. Led verlichting is namelijk even krachtig, gaat veel meer branduren en is ook nog eens energiezuinig. Kortom; het beste alternatief voor traditionele, energievretende breedstralers vindt u in de duurzame schijnwerpers van SolarlampKoning!

+3173-7041100
We zijn bereikbaar op:
Ma t/m Vrij: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur