U bent hier:

Solar tuinverlichting staande lampen

Solar tuinverlichting lantaarns en staande lampen. Verkrijgbaar in diverse hoogtes en diverse stijlen. Natuurlijk voorzien van hoogwaardige LEDs en een degelijke batterij. Ruime keuze uit vele modellen.

Solar tuinverlichting kopen

Solar tuinverlichting en tuinlampen

Voor de aanschaf van tuinverlichting is het van belang goed te beseffen wat uw wensen zijn. Zo heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden om de (solar) tuinverlichting te monteren. Denk aan lantaarns die u in de tuin prikt, of plaatst op bestrating. Maar ook aan wandlampen aan uw muur, sokkels voor op uw vlonder of tussen planten of bijvoorbeeld plafondlampen. Aan solar tuinlampen geen gebrek in ons assortiment!

Vervolgens is het ook goed om uzelf af te vragen wat de functie van de tuinlampen wordt: sfeer of juist functioneel. Functionele tuinverlichting geeft veel licht (lichtopbrengst in Lumen) en is veelal voorzien van een bewegingssensor, terwijl decoratieve tuinlampen een minder grote lichtopbrengst hebben en zorgen voor sfeer. Maar uiteindelijk zal de aanschaf van solar tuinverlichting ook afhangen van uw budget en uw smaak.

Staande lampen of solar lantaarn

Solar staande lampen zijn er in diverse vormen, maten en hoogtes. Het kunnen bijvoorbeeld moderne lampen zijn. Binnen onze categorie staande solar lampen behoren alle lantaarn met een lichtopbrengst waarbij de tuinlampen niet meer decoratief qua lichtopbrengst zijn. Wij leggen daarbij de grens in onze solarlampen bij ongeveer 50 Lumen. 50 Lumen is vergelijkbaar met een gloeilamp van circa 7,5W, zoals een nachtlampje bijvoorbeeld. Heeft een solar lantaarn een lichtopbrengst van meer dan 50 Lumen, dan zult u deze tuinverlichting in deze categorie aantreffen.

  • Geen kabels nodig bij de plaatsing van de lantaarn
  • Lantaarns zijn voorzien van schemerschakelaar en gaan alleen in het donker branden
  • Enkele lantaarns zijn voorzien van bewegingsmelder
  • Geen elektriciteitskosten
  • Zijn allemaal voorzien van led verlichting
Solar lantaarn en tuinlampen in verschillende hoogtes

Hoogte van staande buitenlamp

Enkele series van ons, zoals de London en Sheffield, bieden u de mogelijkheid om zelf de hoogte van de staande lamp te kiezen. De hoogte van een lantaarn is namelijk erg belangrijk en geeft u de mogelijkheid de solarlamp te plaatsen waar u dat wenst. Zo heeft u het meest efficiënte licht. Het voorkomt dat de staande lamp te hoog of juist te laag is, waardoor het licht niet goed verspreid kan worden.


Tuinlampen op zonne energie

Een lantaarn is ideaal te plaatsen in elke tuin en bij ieder terras. Doordat de solar tuinlamp wordt aangedreven op zonne-energie zijn er geen kabels nodig, alleen (zon)licht. Tuinlampen op zonne energie zijn dus niet alleen energiezuinig, ze zijn ook nog eens heel flexibel te plaatsen. Met een solar lantaarn kunt u ook eenvoudig tuinverlichting plaatsen daar waar geen stroom beschikbaar is.

Solar spots

Andere interessante solar tuinverlichting

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur