U bent hier:

Solar led spots

Ons assortiment led spots op zonne-energie bestaat uit solar prikspots, grondspots en wandspots op zonne energie. Door het gebruik van led spots in uw tuin heeft u de mogelijkheid bepaalde objecten zoals bomen, schuttingen of decoratieve beelden op een gemakkelijke wijze uit te lichten. Gemakkelijk omdat er geen stroom en kabels bij komen kijken, onze solar led spots werken op zonne-energie en behoeven geen bekabeling, wel zo makkelijk!

  • Decoratieve en functionele tuinspots
  • Keuze uit prikspots, grondspots en wandspots
  • Diverse kleuren en lichtsterktes 
  • Met of zonder los solarpaneel 

Solar spots - tuinspots op zonne energie

Onze solar spots maken gebruik van een zonnepaneel met een hoog rendement. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, kan de accu van een zonnepaneel ook met gewoon daglicht worden opgeladen, zonder dat er felle zon schijnt. Uiteraard laadt de accu wel altijd sneller en beter op met daadwerkelijk zonlicht. Zonlicht geeft het beste resultaat en zorgt voor een langere brandtijd, maar is dus niet altijd noodzakelijk.

Veel van onze tuinspots op zonne energie hebben een mooi warm wit licht, deze lampen bevatten leds met een kleurtemperatuur van circa 2700 Kelvin. De leds zelf zijn wat warmer van kleur dan helder of koud witte leds. Solar spots zijn uitermate geschikt voor het uitlichten van bomen, struiken, beelden of andere bouwwerken. 

Aangezien de solar priklampen en prikspots op zonne-energie werken, is van geklungel met kabels natuurlijk geen sprake. Tevens zullen de buitenlampen dankzij de schemersensor in het zonnepaneel uit zichzelf aangaan als het donker wordt. Milieuvriendelijke en energiebesparende doch stijlvolle tuinverlichting dus!

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur