Solar Groothandel

Solar groothandel

LedKoning is leverancier van LED verlichting in en om het huis. Door onze jarenlange ervaring met ledstrips zijn we kenner geworden van de inkoopkanalen en kritisch bij het vinden van de juiste producenten. De laatste jaren zijn we erg gegroeid waardoor we niet alleen de consument bedienen, maar ook veelvuldig worden gevonden door bedrijven. Hierdoor kan LedKoning met recht gezien worden als groothandel van LED-verlichting.

Groothandel Solar verlichting

Verlichting op zonne-energie is in flink opkomst. Niet alleen omdat solarverlichting energiezuinig is, maar ook omdat de kwaliteit van solarlampen enorm is verbeterd. SolarlampKoning is een van de eerste niche webshops in de Benelux met een expertise en aanbod in alleen solarlampen. Wij importeren onze producten zelf als solar groothandel.

LedKoning als partner

Onze slogan is “Koning is prijs, kwaliteit én service”. Naast scherpe competitieve prijzen voor solar tuinverlichting, schaft u bij ons kwaliteitsproducten aan. Wij geven met vertrouwen 2 jaar garantie op deze producten. Maar ons paradepaardje is onze service, daarin zit voor u de meerwaarde. Door vakkundig advies te geven, oplossingsgericht te denken en proactief te acteren, willen we graag boven verwachting presteren.

Solar groothandel

Wanneer is een solar groothandel voor u interessant?

LedKoning bedient inmiddels diverse klantgroepen, ieder op haar eigen manier. Voor consumenten hebben we een overzichtelijke solar webshop, voor zakelijke klanten hebben wij een partnerprogramma en bij grotere afnames kunnen wij ook dienst doen als solar groothandel. Wanneer u interesse heeft om zaken te doen met de innovatieve solar groothandel van de Benelux met grote eigen voorraden én heeft u interesse in daadwerkelijk grotere aantallen neem dan direct contact met ons op en vraag naar Berry.

LedKoning - Solar Groothandel
073-7041100
Wij zijn op werkdagen aanwezig van 9.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

 

 

Solar wandlampen

Ideale solar buitenlampen voor de wand. Volledige vrijheid voor de plaatsing.

Solar lantaarns en Palen

Staande buitenlampen met hoge lichtopbrengst volledig op zonne-energie.

Solar decoratieve tuinverlichting

Buitenlampen met een lichtopbrengst voor extra sfeer in de tuin. Priklampen en meer...

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur