Retourneren

Retourneren en herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U heeft na het aanmelden van de retour 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige bestelbedrag inclusief de verzendkosten binnen 7 dagen gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending naar ons zijn voor uw eigen rekening. U heeft de mogelijkheid om via de retour pagina tegen gereduceerd tarief een retour label aan te schaffen.

Retour voorwaarden

  • binnen 30 kalenderdagen na levering;
  • als het compleet en onbeschadigd is;
  • als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest;
  • in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden);
  • producten die speciaal voor u zijn vervaardigd (maatwerk), zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Indien niet voldaan aan de retourvoorwaarden

Sommige producten voldoen niet aan de genoemde eisen voor retour. Deze producten zijn bijvoorbeeld niet meer in originele staat, incompleet of vies. Als deze producten nog wel verkoopbaar zijn (bijvoorbeeld als outletproduct), dan willen wij u alsnog zo goed mogelijk van dienst zijn. In deze gevallen vergoeden we maximaal 75% van de aanschafwaarde van het product. Wij vragen u dit zoveel mogelijk vooraf aan te geven, zodat wij kunnen aangeven of een retourzending wel zinvol is.

Retourprocedure
Het retour sturen van producten gaat heel eenvoudig. Via onderstaande button kunt u een retourlabel aanvragen. Alléén retourzendingen die voorzien zijn van het retourlabel kunnen wij binnen de door ons gestelde termijn van 1 week afhandelen.

Retour aanmaken

Kosten retourneren
Door gebruik te maken van het retourlabel kunt u tegen gereduceerde verzendkosten een product aan ons retourneren. De kosten voor Nederland bedragen € 3,95 en voor België vanaf € 6,95. Bij terugbetaling van de retourzending vergoeden wij de kosten van het artikel + de eventuele verzendkosten van de 'heenzending' (exclusief toeslagen voor extra bezorgopties). U bent zelf verantwoordelijk voor het aanbieden van de retourzending.

Retourstorting
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Wij storten het aankoopbedrag uiterlijk binnen 7 dagen (maar meestal veel sneller) nadat u de annulering heeft gemeld terug. Of later, indien de producten nog niet retour zijn ontvangen.