U bent hier:

Decoratieve tuinverlichting op zonne-energie

Decoratieve solar tuinverlichting zorgt direct voor een prettige sfeer. De solar lampen zijn verkrijgbaar in vele soorten en omdat ze op zonne-energie werken zijn ze eenvoudig overal te plaatsen.

Sfeervolle Solar verlichting

Solar lamp decorarief zwart stalen frame

Zodra het voorjaar begint, gaan we weer massaal naar buiten. In onze tuinen en op balkons genieten we van de eerste zonnestralen. Tijdens de zomer genieten we nog langer van onze tuin. Heerlijke zwoele zomeravonden met bijvoorbeeld de BBQ aan. Speciaal voor dit soort gezellige avonden zorgen decoratieve solarlampen voor een ideale sfeer in de tuin. Deco tuinverlichting schept gezelligheid door vrolijke kleuren en een fraai design. Denk bijvoorbeeld aan een lichtgevende steen als lichtbron, een leuke tuinkabouter of een design steeklamp; alles op zonne-energie. Voor liefhebbers van spektakel biedt ons assortiment ook solar hanglampen die van kleur wisselen. Voor mensen die houden van modern design zijn er moderne solar priklampen in de vorm van een staaf. Deze kunt gemakkelijk in de grond gestoken worden op een plek naar keuze ergens in de tuin.

Tuinverlichting op zonne energie

Solarlamp fakkel met vlam effect

Draadloze tuinverlichting, geen kabels en bijna geen beperkingen: dat is solar verlichting op zonne energie! De enige “beperking” is natuurlijk dat de lamp (zon)licht nodig heeft voor een goede werking. Vandaar dat wordt aangeraden een buitenlamp op zonne energie op een zo zonnig mogelijke standplaats te plaatsen. Bij voorkeur ergens waar de tuinverlichting zowel in de zomer als in de winter zonlicht kan verzamelen in de oplaadbare batterij.

Lamp zonne energie

Een lamp op zonne energie die vervolgens ook nog eens echt voldoende licht afgeeft om daadwerkelijk gebruikt te worden als tuinverlichting. Dat kan! SolarlampKoning biedt voldoende buitenverlichting aan op zonne energie. Binnen de categorie decoratieve lampen vallen lampen met een lage lichtopbrengst (minder dan 50 Lumen) zoals priklampjes, grondspots, tafellampen en dergelijke. Het zijn tuinlampen die werken op zonne energie. Overdag opgeladen door zonlicht en wanneer het donker wordt, toveren ze om in een sfeervolle lamp.

Solar lampion

Een vrolijke lampion, hangend of staand in de tuin, is een sfeervolle bedoeling. Vrolijk en indien u er een aanschaft met een RGB LED, dan is een solar lantaarn ook nog heel decoratief. De lampionnen laden zich op via het solar paneel en branden gedurende de nacht.

Meer tuinverlichting en lampen op zonne energie

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur